Ik wil op een makkelijke snelle manier stoppen met Roken!

Home Behandelingen Ik wil op een makkelijke snelle manier stoppen met Roken!

Nu in Friesland!

Ga je het dan nu echt Z-elf doen? Laat mij je helpen!

* Jij wilt toch ook  zonder hunkering, zonder vervelende bijverschijnselen, zonder extra kilo’s en zonder chagrijnig te worden voorgoed te  stoppen met roken?
* Jij wilt toch zonder chemische medicatie of hulpmiddelen op eigen kracht de sigaret voorgoed gedag zeggen?
* Wil jij nu eindelijk een niet roker zijn?

Roken en Hypnose

Stoppen met roken is met hypnose of hypnotherapie echter niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een enkele sessie zal je behoefte om te roken al drastisch afgenomen zijn  in de meeste gevallen zijn twee sessies voldoende om voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost te zijn. Waar wacht je nog op?

Met deze aanpak stopt 85% met roken direct na 1 sessie en de laatste 15% heeft bij het begin nog even moeilijke momenten maar na een aantal dagen is deze drang naar een sigaret ook verdwenen en zijn zij niet roker geworden.

Ik ga je niet vertellen hoe slecht roken is voor je.. wat het allemaal met je doet en vooral wat het niet doet met je. De keus ligt helemaal bij je Z-elf!

De verslaving aan nicotine, het lichamelijke deel is na zes a zeven dagen uit je lichaam, dat is niet het moeilijkste. De werkelijke verslaving zit in je hoofd. De koppeling van dagelijkse dingen aan een sigaret, die met een bakje koffie, die na het eten of die voor een vergadering of sollicitatiegesprek. De emoties die je eraan verbindt bijvoorbeeld: de gezelligheid, de rust of het momentje voor jezelf. Je koppelt een sigaret aan een antistress moment, een steuntje in de rug, een extra oppepper. Dat is de koppeling die jij in je hoofd hebt gemaakt.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op