Boek Online

Home Boek Online

Boek online

 

 

LET OP: Indien u geen mail van mij ontvangt is de reservering niet goed gegaan. Stuurt u  mij AUB een mailtje op info@praktijkzozelf.nl

en ik bel u zo spoedig mogelijk.. U krijgt van mij namelijk ook altijd een intake-formulier gestuurd nadat wij met elkaar gesproken of gemaild hebben.

Agenda

Online inplannen

Lees dit zorgvuldig door voor het maken van een afspraak:

• Op het maken van een afspraak zijn de algemene voorwaarden van Praktijk Zo Z-elf van toepassing.
• Een hypnose sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Het fijnste is om een uur na de sessie even niets te moeten en drukte zoveel mogelijk te vermijden.

• Stoppen met roken is een ander tarief.. hierin is twee sessies voldoende. In principe zelfs 1, maar soms is het fijn om nog een reset/power sessie te krijgen.

• Het Virtuele maagband traject bestaat uit 5 sessies (landelijk vastgesteld) De eerste sessie bestaat uit het ontdekken van de emoties en die weg te halen. De tweede wordt de virtuele maagband geplaatst en krijgt je een mp3 mee, welke iedere dag geluisterd dient te worden …de 3 en 4 en ook de 5e sessies, zijn op maat en behoefte afgestemd.

Onderstaande agenda toont de vrije ruimte die ik heb  heeft voor persoonlijke een-op-een sessies met nieuwe cliënten.

Indien jij hebt gekozen voor een van onze pakketten, verzoeken wij je om ook alvast jouw tweede sessie online in te plannen. Op het gebied van Afvallen, Stoppen met roken en het Virtuele Maagband Programma, is het het mooist als tussen sessie 1 en sessie 2 een periode van minimaal 6 en maximaal 12 dagen zit.

Waar kun je mijn praktijk vinden?