Behandelingen

Home Behandelingen

Behandelingen in mijn Hypnotherapie Praktijk

Hoe werk ik?

Allereerst hebben we contact via de mail .. of liefste telefoon. Daarna stuur ik via de mail een intakeformulier ..Dan volgt een afspraak en bespreken we het intake formulier. (het eerste half uur is gratis) En op basis van wat er los komt.. werk ik met zowel IEMT, EMDR als hypnotherapie. Dat kan in de vorm van een regressie zijn, of een symbolenreis, waar we met het onbewuste aan het werk gaan.

De sessies duren gemiddeld twee uren. Mocht het uitlopen om wat voor reden dan reken ik niets extra’s. Maar houdt alsjeblieft rekening met nieuwe afspraken.

Meestal hebben we aan drie sessies eerst genoeg.. Met de eerste sessie kijken we naar je probleem en gaan we aan het werk met een therapie welk op dat moment het beste bij jou past. Ik leg je natuurlijk uit hoe Hypnose werkt en wat je ongeveer kan verwachten.

Met de tweede sessie gaan we kijken naar wat er is veranderd.. wat gaat er goed? Wat is je opgevallen?  Of zijn er nog (andere) dingen die naar voren komen? Je kunt bij de tweede sessie ervaren dat de hypnose ervaring dieper en intenser is. Dit komt omdat je je meer op je gemakt voelt, hypnose al eerder hebt ervaren en niet meer heel erg op ziet tegen het onbekende.

De derde sessie, daar zit meestal een wat langere tijd tussen. Het heeft even tijd nodig.. en bij deze sessie gaan we evalueren. En gaan kijken of er eventueel nog restjes zijn van dat wat je eerst noemde, je probleem!

Gemiddeld zijn de meesten klaar met drie sessies!

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op