Ik heb een trauma

Home Behandelingen Ik heb een trauma

Trauma, Ptts behandeling

Een trauma meemaken in je leven kan diepe sporen achterlaten. Het kan voelen alsof je nooit ‘uit’ dat moment komt omdat je er de hele tijd aan moet terugdenken. Als je een traumatisch moment dan herbeleeft in gedachten komen ook alle gevoelens van dat moment in volle hevigheid terug. Dit is erg vervelend en het kan je leven behoorlijk beïnvloeden.

Hypnose en PTSS

Posttraumatische stress verminderen met hypnose
Uit onderzoek blijkt dat hypnose kan helpen om acute posttraumatische stress te behandelen. Als de symptomen dus al vroeg opspelen kan hypnose prima helpen om hiermee om te gaan.

Wanneer wij een trauma behandelen, in een hypnose sessie nemen we verschillende stappen, die je helpen met je traumaverwerking. En je dus in staat stelt om weer van het leven te kunnen genieten.

We werken met het onderbewustzijn om direct en op een krachtige wijze de negatieve emoties te verminderen;
We vervangen foutieve reacties ,op externe triggers zoals geluiden en beelden.  En door gedragspatronen die je in staat stellen om weer in het dagelijks leven te kunnen functioneren. Je doet het Z-elf!
We herkennen de negatieve triggers en schakelen ze uit zodat het gevoel van controle, weer over je leven hersteld wordt.

Worstel jij met een onverwerkt trauma dat een negatieve invloed op je leven heeft? Ben jij een van de 35% van de mensen die na een traumatische ervaring moeite heeft verder te gaan? In mijn praktijk help ik al een tijdje middels hypnotherapie en I.E.M.T voor de behandeling van trauma.  Ik help je het een plek te geven zodat je na de behandeling weer verder kan met je leven. Wil jij ook je Z-elf zijn? Zonder angst leven? Eindelijk je trauma verwerken? Maak dan een afspraak met mij.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op