Wie ben ik

Ik.. wie ben ik? en Zelf.. wat is Z-elf?

en al het andere wat je ook zou kunnen zijn.. wie zou dat dan niet willen? ­čÖé

Hallo!!

Mijn naam is Martine Schokker..ik ben gecertificeerd energetisch hypnotherapeut Friesland. En eigenaar van Praktijk Zo Z-elf gevestigd in het  mooie dorpje Uitwellingerga (vlakbij Sneek) in Friesland met mijn man en  prachtige dochter..  Jaren heb ik in de kinderopvang gewerkt en wat ik daar zo miste is het werkelijk wat betekenen voor de kinderen.. Het echt kunnen helpen van de soms moeilijke dingen in het leven.. die voor ons als volwassenen makkelijk lijken, zag ik de kinderen soms echt zwoegen.

Ik wilde meer, meer kunnen betekenen in het leven van anderen, op mentaal gebied. Dus heb ik mijn baan vaarwel gezegd en ben een opleiding gaan volgen voor het coachen van kinderen en jongeren. Deze heb ik met veel plezier gedaan.. en mocht ik het geleerde al direct in de praktijk brengen bij verschillende kinderen. En hoe mooi is dat! Kinderen zijn nog zo open voor goede suggesties en vinden het heel fijn om dat stukje extra aandacht te krijgen. Door ze te laten zien welke kleine stapjes ze kunnen helpen om lekkerder in hun vel te zitten..

tijdens deze opleiding kwam ik in contact met Hypnose en Hypnotherapie.. (Friesland) Het liet me niet meer los.. Ik wilde er alles over weten en leren.. Want WAUW! wat is dit een prachtige super tool! Niet meer ellenlange coaching trajecten.. nee.. binnen een paar sessies ben je van je probleem af! Dat is wat ik wilde, veel mensen mogen helpen bij het maken van andere keuzes.. want wat ze nu doen heeft niet geholpen en hoe fijn is het om een zetje te krijgen!

Dus.. na het behalen van mijn diploma bij BGL kindercoach in Hoofddorp ben ik verder gegaan bij het Hypnose Instituut Nederland.

Ook tijdens de opleiding, waarin ik merkte dat ik het helpen van volwassenen ook erg fijn vind. In alle soort van aspecten. Fobie├źn, angsten, maar ook trauma’s opgelopen in het leven. Ik kwam in contact met Hanneke van der Voort, welke een training geeft voor IEMT, deze training was DE oplossing voor trauma’s, onverwerkt verdriet en het weghalen van emotie. In de loop van de tijd heb ik hier al zoveel mooie resultaten mee mogen maken!

Wat mag ik doen voor jou?

Mijn passie is om mensen weer te laten zien dat ze  Z-elf verder kunnen in het leven.. en niet langer belemmeringen te ervaren. Ik help je door middel van Hypnose, Iemt of coaching deze blokkades te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.. Zodat je weer kunt genieten van het leven, zoals het bedoeld is.

Zo Z-elf Hypnotherapie Friesland

Het ontstaan van Zo Z-elf.. Een naam met een verhaal. Ik houd van betekenissen achter iets, een verhaal met een verhaal. ZoZ-elf is ontstaan, door dat mijn filosofie is, dat iedereen in staat is om Z-elf zijn probleem op te lossen. Soms heb je er iemand bij nodig om even de juiste stap te zetten.. Maar eigenlijk ben je prima in staat om het zelf te doen. Het brein is zo een magnifiek iets, zo bijzonder!

Nummer 11 is voor mij een speciaal getal in mijn leven. Op allerlei vlakken eigenlijk. En een elf, het is een  een mythologisch wezen dat meestal over bovennatuurlijke krachten beschikt, meestal een meisje met vleugels* zo zegt Wikipedia. Voor mij was het fantasie, het openen van wegen, comfort zones uit en door de panic zone heen.. door naar Magic Zone!! *

Ervaar  Z-elf de bijzondere magie van Hypnotherapie & Iemt!

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op