ik wil Afvallen met de virtuele maagband

Home Behandelingen ik wil Afvallen met de virtuele maagband

Virtuele maag verkleining grip op je gewicht

Nu ook ook voor jou mogelijk! Een hypnose sessie in Friesland. Uniek van haar soort!

Een echte maagverkleinings operatie heeft altijd risico’s. Er kan van alles gebeuren tijdens een operatie. Toch is het bij veel mensen ook een goed hulpmiddel en daarom overweeg jij het ook misschien wel. Als dat zo is, is het goed om dit onderstaande even door te lezen.

Heb je ook altijd trek of zin in lekker eten? Heb je last van overgewicht?

Veel mensen hebben hier last van.. de wens om te eten en de wens om af te vallen. Het lukt maar niet, dieet heeft vaak weinig zin en geeft een gevoel van Het lukt me toch niet, zie je nou wel? Je hebt zin in wat lekkers, maar je moet het toch afslaan.

De oplossing word vaak gezocht in de vorm van een maag band, maar deze operatie is zwaar en vergt veel tijd en geld.

Gelukkig heb ik een alternatief. De virtuele maagband/maagverkleining is even effectief, is het niet effectiever, dan de maagband die je krijgt bij een operatie en is veel minder risicovol en tijdrovend. Daarbij is de virtuele maagband ook nog goedkoper!

Hypnose en afvallen

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel je, je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en berooft? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede. Volg jij het dieet, of volgt het dieet jou?

Uiteraard is het  belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem.

Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkelt hebben. Met een hypnose sessie zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.

Hoe ziet het programma eruit
Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 5 sessies. Na de eerste  of tweede sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren (40 dagen) waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!?

#Sabotage stoppen
#Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
#Vetverbranding van het lichaam verhogen
#Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)
#Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
#Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
#Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
#Je slechte gewoontes verwijderen
#Een positief zelfbeeld programmeren
#Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
#Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

#Advies voor gebruik van de juiste en benodigde suplementen

“Het is zeker waar! Het gaat niet heel snel natuurlijk, maar ik ben bewuster geworden van mijn eten, en vooral heel belangrijk, mijn emoties weer onder controle” *Saskia

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op