Ik kan niet in slaap komen

Home Behandelingen Ik kan niet in slaap komen

Slaappppp!Slapeloosheid

Een gezonde slaap is van essentieel belang voor het herstel van lichaam en geest. Slaapproblemen (slaapstoornissen) of slapeloosheid (insomnie / insomnia) is iets wat een groot deel van de bevolking bezighoud. Belangrijk bij dergelijke problemen is om hiervan de oorzaak te achterhalen en deze op te lossen. Terwijl de één moeite heeft met inslapen, heeft de ander weer moeite om door te slapen. In beide gevallen is er geen sprake van een gezonde slaapcyclus wat zich doorgaans uit in vermoeidheid, futloos voelen en lage energie. De gevolgen hiervan laten zich raden; een gebrek aan concentratie overdag tijdens school of werk.

Problemen met slapen

Bij slaapproblemen of langdurig slecht slapen kunnen er gemakkelijk stemmingswisselingen ontstaan die op hun beurt weer kunnen leiden tot angsten, stress, depressie of nog erger een burn-out, je wordt er letterlijk ziek van. Slaapproblemen zorgen ervoor dat veel mensen uit wanhoop medicatie gebruiken. Toch is het innemen van slaappillen en andere (natuurlijke) middelen vaak symptoombestrijding. Zodra men stopt met het innemen, komen de klachten weer in alle hevigheid terug.

Snel en heerlijk in- en doorslapen en ‘s morgens uitgerust wakker worden, dat is wat we allemaal willen. Genoeg energie om de dag door te komen is de wens van iedereen die kampt met slaapproblemen. Door middel van de toepassing van hypnose is het mogelijk om weer een gezonde slaapcyclus te bekomen, zoals de natuur het voor ons voorzien heeft. Ben jij één van die duizenden mensen die tot alles bereid is om een einde te maken aan het slecht slapen?

Je hoofd vol met malende gedachten, zorgen, beelden waar je maar niet van af komt wat je ook probeert?
Als het een bewuste actie was waarmee je het kon oplossen had je het allang opgelost toch…Toch?

Zo Z-elf kan je helpen met het rust creëren in je leven en weer fris en fruitig door het leven te gaan!

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op