Tarieven & veel gestelde vragen

Home Informatie & Tarieven Tarieven & veel gestelde vragen

Tarieven & veel gestelde vragen

Hypnose, Hypnotherapie, IEMT, EMDR of combinatie…

Ik hanteer een vast tarief voor volwassenen vanaf 18 jaar : € 150,- (incl. BTW) per sessie. Intakegesprek (telefoon: 30 min)is gratis

Bij een pakket van 3 sessies afnemen betaalt u ipv 430,- in 1 keer.. intakegesprek (telefoon: 30 min) is gratis

Telefonisch advies of ondersteunende telefoongesprekken rekenen wij €55,- per keer.

Het tarief voor jongeren van 6 t/m 17  jaar, is: € 121,- (incl. BTW) per sessie.

Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je een gedeelte terug vragen bij je zorgverzekeraar.

 


Virtuele maagband/verkleining traject

Pakket keuze 1: Virtuele Maagband Programma / hypnotische Maagverkleining/ballon
5 krachtige hypnose sessies, inclusief op maat audio’s: Landelijke adviesprijs € 999- Bij mij 750,-

Pakket keuze 2: Virtuele Maagband Programma maagverkleining: 4 krachtige hypnose sessies incl audio ..Inclusief EMB test en uitleg.. zie kopje hieronder € 799,-

Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je een gedeelte terug vragen bij je zorgverzekeraar. Pakket dient wel in 1 x te betalen, per sessie een factuur voor de zv.

 


EMB Bloedtest


Stoppen met roken

In 1 sessie van het roken af.. Dat kan nu! Geen ontwenning verschijnselen, geen kauwgum helemaal op je eigen kracht!  € 350,-

Mocht je binnen twee weken nog erg de behoefte voelen aan ondersteuning.. dan krijg je 1 ondersteunende sessie gratis

Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je een gedeelte terug vragen bij je zorgverzekeraar.

 


Kind & Jongeren coaching

Wanneer je kiest voor een traject voor coaching, dat kan natuurlijk ook! Dit is een pakket van 5 sessies, waarbij ik met je kind ga kijken naar bv het zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, of onzekerheid. Met behulp van skills als: tekenen, luisteren, nlp, kidsskilsmethode, gaan we aan de slag. Voor 5 sessies: €499 in 1 keer.. of per sessie €111,-.

Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je een gedeelte terug vragen bij je zorgverzekeraar.

 


 

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk contant te betalen of : een Tikkie! Deze dient vooraf betaald te zijn. Waarom vooraf betalen?
Ik realiseer mij terdege dat vooraf betalen niet altijd een goed gevoel geeft. Ik steek alleen graag mijn energie in wat mijn missie is, mensen helpen en niet

onnodige tijd te doen aan administratie. Met een groeiende wachtlijst van mensen die echt een beetje ” nood ” hebben en vervolgens niet komen opdagen op een afspraak. Op dat moment kan ik geen andere cliënt meer laten komen. Ondertussen heb ik wel kosten gemaakt. Hierdoor ben ik helaas genoodzaakt om deze regels te hanteren. Ik hoop op je begrip.

Wat als ik de afspraak wil annuleren?

Afzeggen moet minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie. Voor afzeggingen, wijzigingen en het niet verschijnen op onze afspraak (die niet minimaal 24 uur vooraf zijn ontvangen), wordt een consult in rekening gebracht. (111,-)

Wat als ik onverwachts verhinderd ben?

Wanneer je verhinderd bent wegens het verkeer of andere zaken, geef dit dan zo snel mogelijk door via de telefoon. Dan gaan we samen kijken of de sessie nog mogelijk is, of dat we een nieuwe afspraak gaan maken.

Vergoeding
Ondanks de effectiviteit en hoge slagingskans van directe hypnose, wordt deze vorm helaas nog niet in Nederland vergoed door alle zorgverzekeraars. Vergelijk bij je zorgverzekering

# Praktijk Zo Z-elf biedt onafhankelijke paramedische zorg. Voor directe hypnose zijn eigen bereidheid en sterke motivatie tot verandering belangrijke voorwaarden.

#Een sessie is geen vervanging van medische zorg. Alleen in overleg met je arts kan jij besluiten om te stoppen met medicatie.

#Met het invullen van het intake formulier ga je akkoord, met de manier van persoonsgegevens zoals wij die verwerken volgens de AVG normen.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op