Ik wil stoppen met Roken!

Home Behandelingen Ik wil stoppen met Roken!

Nu in Friesland met hypnose stoppen met roken.

Ga je het dan nu echt Z-elf doen? Laat mij je helpen!

Stoppen met roken met hypnose

Overweeg je om te stoppen met roken, maar heb je al verschillende methoden geprobeerd zonder succes? Misschien is het tijd om hypnose een kans te geven. Steeds meer mensen kiezen voor deze alternatieve benadering om voorgoed van hun tabaksverslaving af te komen.

Over een paar dagen is het alweer Nieuwjaar. De periode van de goede voornemens. Doe jij ook elk jaar het goede voornemen om te stoppen met roken? Mislukt dat ook bij jou al binnen een paar weken? Net als met Stoptober? Je hoeft je dan niet te schamen want dit goede voornemen werkt maar voor 6% van de rokers.

Hypnose is een techniek waarbij je in een ontspannen, trance-achtige toestand wordt gebracht. Dit stelt je onderbewustzijn open voor suggesties en helpt negatieve gewoontes en gedragspatronen te doorbreken, zoals het verlangen naar sigaretten.

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie van stoppen met roken met hypnose zal ikgebruik maken van verschillende technieken om jouw onderbewustzijn positief te beïnvloeden. Deze technieken kunnen bestaan uit visualisatie-oefeningen, affirmaties en herprogrammering van diepgewortelde overtuigingen rondom roken.

Door middel van herhaalde suggesties zal ik helpen bij het creëren van nieuwe associaties en gedachtenpatronen rondom roken. Hierdoor wordt de drang naar nicotine verminderd en krijg jij de controle over jouw eigen gedrag terug.

De voordelen van stoppen met roken met hypnose

1. Succesvolle resultaten: Veel mensen die hypnose hebben gebruikt om te stoppen met roken ervaren positieve en blijvende resultaten. Hypnose kan je helpen om op een dieper niveau in contact te komen met jouw motivatie om te stoppen en de intrinsieke wilskracht te vergroten.

2. Geen ontwenningsverschijnselen: In tegenstelling tot andere methoden om te stoppen met roken, zoals nicotinevervangers of medicatie, zal hypnose je niet blootstellen aan vervelende ontwenningsverschijnselen. Dit maakt het proces vaak comfortabeler en gemakkelijker vol te houden.

3. Natuurlijke benadering: Hypnose is een natuurlijke en niet-invasieve methode om te stoppen met roken. Het maakt geen gebruik van chemicaliën of medicijnen en richt zich op het herprogrammeren van jouw denkpatronen in plaats van het onderdrukken van symptomen.

Hypnose kan een effectieve manier zijn om voorgoed afscheid te nemen van jouw rookverslaving. Het biedt een alternatieve benadering die zich richt op het herprogrammeren van jouw onderbewustzijn, zodat je nieuwe gezonde gewoontes kunt vormen zonder de drang naar sigaretten.

Kies voor de kracht van hypnose en geef jezelf de beste kans om succesvol te stoppen met roken. Neem vandaag nog contact op met een ervaren hypnotherapeut en begin aan jouw rookvrije toekomst!

* Jij wilt toch ook  zonder hunkering, zonder vervelende bijverschijnselen, zonder extra kilo’s en zonder chagrijnig te worden voorgoed te  stoppen met roken?
* Jij wilt toch zonder chemische medicatie of hulpmiddelen op eigen kracht de sigaret voorgoed gedag zeggen?
* Wil jij nu eindelijk een niet roker zijn?

Roken en Hypnose

Stoppen met roken is met hypnose of hypnotherapie echter niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een enkele sessie zal je behoefte om te roken al drastisch afgenomen zijn  in de meeste gevallen zijn twee sessies voldoende om voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost te zijn. Waar wacht je nog op?

Met deze aanpak stopt 85% met roken direct na 1 sessie en de laatste 15% heeft bij het begin nog even moeilijke momenten maar na een aantal dagen is deze drang naar een sigaret ook verdwenen en zijn zij niet roker geworden.

Ik ga je niet vertellen hoe slecht roken is voor je.. wat het allemaal met je doet en vooral wat het niet doet met je. De keus ligt helemaal bij je Z-elf!

De verslaving aan nicotine, het lichamelijke deel is na zes a zeven dagen uit je lichaam, dat is niet het moeilijkste. De werkelijke verslaving zit in je hoofd. De koppeling van dagelijkse dingen aan een sigaret, die met een bakje koffie, die na het eten of die voor een vergadering of sollicitatiegesprek. De emoties die je eraan verbindt bijvoorbeeld: de gezelligheid, de rust of het momentje voor jezelf. Je koppelt een sigaret aan een antistress moment, een steuntje in de rug, een extra oppepper. Dat is de koppeling die jij in je hoofd hebt gemaakt.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op