Geen Angsten & Fobieën meer in Friesland met hypnotherapie

Home Behandelingen Geen Angsten & Fobieën meer in Friesland met hypnotherapie

Spinnen, hoogtes, slangen, liften.. wat is jouw angst?

 

En zou je daarvan af willen? Hoe vrij zou je zijn als je van je fobieën en angsten af bent? Praktijk ZoZelf in Friesland, helpt je er met gemak van af! Dat wil jij ook toch?

De complete angstlijst bestaat zelfs uit 418 angsten en fobieën. Dat is best veel of niet dan? Middels hypnose kun je daarvan af komen..

Hoe dan?

Ooit zijn de  angsten en fobieën ontstaan. Misschien doordat je dit zelf onbewust hebt gecreëerd maar misschien ook door iemand in je nabije omgeving die jou onbewust iets heeft aangeleerd.

Denk maar eens aan het kind dat je ooit was. De eerste keer dat jij een spin zag, vond je deze vast heel erg interessant! Totdat het moment kwam waarop misschien je moeder gillend de spin met een krant ging slaan. Op dat moment is er iets in je onderbewustzijn ontstaan dat ervoor heeft gezorgd dat er een klein trauma is ontstaan. Je onderbewustzijn heeft als het ware ‘geleerd’ jou te beschermen door je angst te geven. Elke volgende keer dat iets dergelijks gebeurd, wordt de angst groter en krachtiger.

Misschien weet je dit allemaal niet meer, maar ooit is er een tijd geweest dat je deze angst of fobie niet kende. Het onderbewustzijn is zo krachtig in de gedachtes, gevoelens en de signalen die het je geeft dat je met heel je wilskracht iets kunt willen maar dit toch niet gaat lukken.

Het is tijd voor directe hypnose!
Tijd om voor eens en voor altijd vrij te zijn van die angsten en fobieën!
Tijd om voor je Z-elf te kiezen!

In de sessie wordt er soms teruggegaan naar het eerste moment van de angst en zodoende wordt het heel gemakkelijk om deze te deleten waardoor iedere volgend angstmoment ook minder heftig wordt gemaakt en uiteindelijk in het heden de angst of fobie niet meer bestaat.

Soms is dit niet nodig en wordt er ingegaan op de signalen die het onderbewustzijn je blijft geven. Signalen die jou alleen maar schaden en blokkeren. Het kan zo zijn dat het onderbewustzijn deze direct kan verwijderen en er bijvoorbeeld ontspanning voor in de plaats kan zetten.

Na de sessie moet je er rekening mee houden dat je door een bepaalde soort angst of fobie het vertrouwen letterlijk kwijt bent in jezelf, in je gevoel of in je lichaam. Je zult dit vertrouwen weer op moeten bouwen door te gaan ervaren dat het er niet meer is, of dat het er minder is. Op het moment dat de angst of fobie nog een beetje aanwezig is kan het heel goed mogelijk zijn dat je wel weer iets aandurft en daardoor meer vertrouwen in jezelf krijgen met als gevolg dat het uiteindelijk toch helemaal verdwijnt!

“Ik ben in een hypnotherapie sessie bij Martine van mijn jarenlange, vrij extreme, fobie voor slangen afgekomen. Vroeger begon ik te zweten en kreeg ik kippenvel bij het zien van een foto van een slang. Een week na de sessie heb ik de slang van een vriendin vastgehouden, zonder enige angst. Het heeft mijn leven veranderd, ik durf weer vrij te bewegen, door hoog gras te lopen en naar de tropen te reizen.” *Rob

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op