Soul Body Fusion

Home Therapieën Soul Body Fusion
Hypnose Therapie emdr Friesland Sneek

Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?
Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’

Een Soul Body Fusion® sessie is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te versmelten.

Je blijft maar worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de te weten wat de echte oorzaak van je problemen is: de verbinding tussen lichaam en ziel en het feit dat deze verbroken is (je loopt met je ziel onder je arm).

Het kost enorme veel inspanning om je ziel op een afstand te houden. Maar als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. – Dr. Deepak Chopra

Ziel en lichaam afgestemd
Soul Body Fusion® is anders dan bijv. Reiki, omdat er geen energie via mij overgedragen wordt. Met een Soul Body Fusion® sessie spreken wij de intentie uit dat je lichaam en ziel weer één worden. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk het hoeft dus niet via mij zoals met Reiki het geval is. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Met name voor kinderen en dieren is het heel effectief!

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
1 sessie is € 99,00 –  2 sessies € 175,00 – 3 sessies € 222,00 (ook online)

Voor meer informatie over Soul Body Fusion, zie www.soulbodyfusion.nl

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op